1 Mar 2015

2014 Yılı Değerlendirme Mimi

Merhabalar...

Uzun sayılabilecek bir aradan sonra buralardayım. Ara ara gelip gitsem de çok vakit ayıramadım. Ve şimdi bir iki göz atınca bir kez daha özlediğimi hissettim. Bir an önce sizleri okumak, yeni blogdaşlara merhaba demek istiyorum.

Günler haftalar yıllar deviniyor, değişiyor; biz değişiyoruz. Ama sanki belli dönemlerde aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyoruz, hatta onlarla imtihan ediliyoruz. Siz de öyle düşünüyor musunuz? Bu, bir mevsimin literatürde hep aynı zaman dilimlerine denk gelmesi gibi bir şey. Zaman zaman 'bunu daha önce yaşamıştım' hatta böyle düşünmüş şöyle hissetmiştim dediklerimiz hep benzer bir zamanlara denk geliyorumsu bir düşünce halindeyim bu aralar, hayrola. Hayat koşturmacasından başı dönmüş birinin zihninden geçenleri okuyorsunuz. Dolayısıyla yazar(bu yazıyı yazan kişi) burda ne demek istemiş gibi derin düşüncelere dalmayınız rica ediyorum. :) 

Ve hemen mime geçiyorum. Evvel zaman içinde mimlenmiştim Sessiz Prenses tarafından. Ama biraz düşünmem gerek demiştim, biraz uzak kalmamın etkisi vardı tabi. Gecikme için affınıza sığınıyor cevaplıyorum mimimi. Ama sorular düşündürücü, hafızayı zorlamak gerekiyor, ondandır yandan verilmiş cevaplar. :)

1. 2014 yılınız size kattığına inandığınız en önemli şey nedir? (İnsan, duygu, hayvan, kitap) 
Daha çok zor bir yıldı, ama elbet kattıkları da olmuştur. Uzun bir taşınma ve tadilat yılıydı ve bu bana sabrı öğretti evet. 

2. 2014 yılında yaptığınız ve sizi gururlandıran şey nedir?
Halinden memnun olmak diyelim, kendimle çok gurur duymam. 

3. 2014 yılında gerçekleşen ve sizi en çok üzen şey nedir?
Bir tanıdığımızın ani ölümü çok etkiledi ve üzdü.

4. 2014 yılında kendi başınıza yaptığınız en büyük şey nedir?
Kendi başıma... en büyük... bi düşüneyim zormuş bu :)

5. 2014 yılındaki en büyük pişmanlığınız nedir?
Ayağıma gelen fırsatı umarsızca tepmem ya da iyi değerlendirememek diyelim şuna.

6. 2014 yılında başınıza gelen en komik olay nedir? 
Hatırlayamadım şimdi :)  

Bu yazıyı okuyan ve şimdiye kadar bu mimi yapmamış olan herkes mimlendi. :)
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...